Proč si vybrat právě sklolaminátový květináč

Sklolaminát je kompozitní materiál, který se skládá z vláken skla a pojiva, často epoxidové pryskyřice nebo polyesteru. Má vynikající pevnost a odolnost vůči povětrnostním vlivům, což ho činí ideálním pro použití v zahradní architektuře. 

Zvažujete, z jakého materiálu si pořídit na svou zahradu či terasu nádoby na květiny a corten, hliník ani jiné materiály vás nezaujaly. Zde si můžete přeříst, proč právě pro vás může být sklokeramický květináč tou pravou volbou. 

ODOLNOST

Sklolaminátové květináče jsou velmi odolné vůči poškození a prasknutí. Jsou vyrobeny z kompozitního materiálu, který je velmi pevný a odolný vůči vnějším vlivům, nebudou se rozpadat, ani hnít, i když budou vystaveny dlouhodobé vlhkosti. Květináče vyrobené z tohoto materiálu snášejí vysoké teploty i UV záření.

Odolnost sklolaminátových květináčů značky ADEZZ je navíc podpořena prodloužením výztuh až do rohů, produkty si tedy zachovávají svůj tvar a nedochází k deformacím.

LEHKOST

Sklolaminátové květináče jsou velmi lehké, což znamená, že je snadné je přenášet a přemisťovat.

DESIGN

Sklolaminátové květináče mají moderní a elegantní design, který se hodí do různých prostředí. Sklolaminátové květináče jsou dostupné v několika barevných provedeních a mnoha velikostech – snadno tak najdete ten pravý pro vaši zahradu nebo terasu.

JEDNODUCHÁ ÚDRŽBA

Sklolaminátové produkty lze jednoduše otřít vlhkým hadříkem nebo použít speciální čistič na tyto produkty.

EKOLOGIE

Sklolaminátové květináče jsou bezpečné pro rostliny a zvířata. Sklolaminát je neškodný vůči životnímu prostředí.

TRVANLIVOST

Sklolaminátové květináče jsou velmi trvanlivé a mohou vydržet po mnoho let, což z něj dělá investici do budoucna.

CENA

Správná volba, pokud hledáte kvalitní produkt za přijatelnou cenu

ADEZZ fibreglass - sklolaminátový květináč